Välj en sida

VVS i Ängelholm & Båstad

VVS är en akronym som står för Värme Ventilation och Sanitet, och det är inom dessa kategorier som Förslövs Rörs tjänster rör sig. Det är alltid en hel del rör involverade när man arbetar med VVS – vatten och luft måste ha kanaler att röra sig i. Dessa rör göms förstås till allra största del i väggarna i en byggnad och det är vårt jobb att installera, reparera och serva dessa rör med tillhörande komponenter. När du behöver en VVS-installatör i Ängelholm med omnejd så finns vi på Förslövs Rör här till din tjänst. Vi är ett flexibelt och engagerat VVS-bolag med djupgående kunskap och lång erfarenhet i branschen.

VVS i vått och torrt

Att ta sig an VVS-lösningar som händig hemmafixare är ofta att ta sig vatten över huvudet – även om man är van vid att fixa lite av varje. Vissa saker kräver sin specialist, som t ex just VVS, eller elektricitet.

Oavsett om det är ett nytt värmesystem som ska installeras, eller om du är i startgroparna för att renovera badrum, eller kanske faktiskt bygger helt nytt, så är du välkommen till oss på Förslövs Rör i Ängelholm – vi sköter din VVS effektivt, noggrant och till konkurrenskraftigt pris.

 

Kontaktuppgifter

Förslöv Rör AB
Box 19,
26901 Förslöv
Telefon: 0708-85 07 10,
E-post: info@forslovror.se