Välj en sida

Badrum i Ängelholm & Båstad

Förslöv Rör är din installatör av badrum i Ängelholm och Båstad. Söker du ett företag som erbjuder VVS och installationstjänster av största noggrannhet? Då har du hittat helt rätt. Våra certifierade rörmokare hjälper dig med allt från reparationer till nya installationer. Vi hjälper dagligen privatpersoner och företag i närheten av Båstad och Ängelholm. Förslöv Rör hjälper dig genom processen från en idé till ett färdigt badrum som du alltid drömt om.

Tre olika system

VVS är en akronym som står för Värme Ventilation och Sanitet, och det är inom dessa kategorier som Förslövs Rörs tjänster rör sig. Oavsett om du behöver hjälp med värme eller ventilation så hjälper vi dig med en helhetslösning anpassat efter ditt badrum. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg när du vänder dig till oss för VVS-installationer.

Säkra VVS-installationer

Våra installatörer är utbildade och utför alltid säkra samt certifierade installationer inom VVS. Tänk på att det är extremt viktigt att VVS-installationer utförs på rätt sätt – därför är det viktigt att alltid anlita rätt personer för ett uppdrag som en service eller installation. Våra VVS-montörer hjälper dig med allt från att planera till att välja badrumsinredning samt värmeprodukter till att göra en färdig installation av ett badrum.

Vi installerar ditt badrum

Förslöv Rör kan allt som har med vatten och värme att göra. Vi erbjuder både noggrann och högkvalitativ service och montering.  Genom en lång erfarenhet i branschen hjälper vi dig att skräddarsy en installation av ditt badrum. Våra certifierade VVS-montörer hjälper dig med allt kring vatten och värme som bad, dusch, toa och tvättställ.

Önskar du en offert på en VVS-installation?

Söker du ett tryggt företag nära Ängelholm och Båstad som utför certifierade installationer av badrum? Vi brinner för VVS och håller oss ständigt uppdaterade på det senaste inom VVS i Sverige och omvärlden. Genom vår långa erfarenhet i branschen kan vi hjälpa dig i processen kring en service eller helt ny installation av badrum. Välkommen att kontakta oss!

Kontaktuppgifter

Förslöv Rör AB
Box 19,
26901 Förslöv
Telefon: 0708-85 07 10,
E-post: info@forslovror.se