Välj en sida

Nibe bergvärmepumpar

Söker du en leverantör och installatör av bergvärmepumpar från NIBE? Förslöv Rör i Ängelholm levererar och installerar högkvalitativa bergvärmepumpar från NIBE. Vi har hög kompetens och strävar alltid efter att hjälpa dig som kund med helheten. Vi hjälper dagligen privatpersoner och företag i närheten av Ängelholm och Båstad med att sänka sina energikostnader genom att installera en bergvärmepump. Är du också intresserad av att installera en bergvärmepump till din fattighet? Förslöv Rör hjälper dig med en helhetslösning och installation av en bergvärmepump från NIBE.

En lönsam investering

Bergvärme är ett smart och effektivt energival för uppvärmning. En värmepump värmer upp din fastighet genom att använda solvärmen som finns lagrad i berggrunden. Den energin som används är både förnyelsebar, miljövänlig och minska dessutom utsläppen av koldioxid.  Att investera i en bergvärmepump från NIBE är därför både miljövänligt och en lönsam investering för din ekonomi. Dessutom har du möjlighet att ansöka ROT-avdrag och få tillbaka en del av kostnaden för installationen. Självklart hjälper vi dig med din ansökan om att få ta del av bidraget.

Bergvärmepumpar från NIBE

NIBE är en global koncern som har lång erfarenhet av branschen och bergvärmepumpar av högsta kvalitet. Ett bergvärmesystem ger dig bekväm och bekymmersfri försörjning av värme, kyla och varmvatten. Perfekt inomhusklimat med kraft från naturen. Många är medvetna om att man sparar pengar med bergvärme. Men visste du att en bergvärmepump från NIBE sänker dina energikostnader med upp till hela 80%? Det är en lönsam investering som håller i längden.

Service och installation

Förslöv Rör erbjuder installation och service av bergvärmepumpar från NIBE. Vi har hög kompetens och strävar alltid efter att hjälpa dig som kund med helheten. Du kan känna dig trygg med att våra certifierade installatörer hjälper dig med en professionell och säker installation. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar som gör det enkelt för dig som kund.

Önskar du en offert på en bergvärmepump?

Förslöv Rör i Ängelholm har hög kompetens och lång erfarenhet av bergvärmepumpar. Att installera en bergvärmepump är alltid en lönsam investering både för miljön och din ekonomi. Har du frågor kring din nuvarande bergvärmepump? Vi lämnar gärna rekommendationer i den mån vi har kompetens. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert på en bergvärmepump från NIBE i Ängelholm och Båstad.