Välj en sida

Värmepumpar i Ängelholm & Båstad

Behöver du hjälp med installation av värmepumpar till din fastighet? Det finns idag många alternativ för uppvärmning, där värmepumpar förstås är populärt. Förslöv Rör har hög kompetens och lång erfarenhet av olika värmesystem. Vi hjälper dagligen privatpersoner och företag i närheten av Ängelholm och Båstad med installation av värmepumpar. Tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert.

Vi installerar alla typer av värmepumpar

Förslöv Rör i Ängelholm genomför olika typer av installationer, reparationer och service av både nya som gamla värmesystem. Oavsett vilken värmepump du har i dagsläget eller vilken du fundera på att så kan vi hjälpa dig. Med en värmepump får du en mer behaglig inomhusmiljö samtidigt som du gör en bra investering för miljön och din ekonomi. Tillsammans kan vi komma fram till en helhetslösning som underlättar för dig som kund.

Säker och trygg installation

För att få ut maximal kapacitet och hållbarhet av värmepumpar är det viktigt med rätt installation.  När du installerar en värmepump till din fastighet kan du ansöka om ROT-avdrag och därmed få tillbaka en del av kostnaden för installationen. Vi uppfyller Skatteverkets krav så att du kan utnyttja ROT-avdraget när du köper en installation av oss. Självklart hjälper vi dig med din ansökan om att få ta del av bidraget.

Pris på installation

Vad en installation kostar är olika från installation till installation. Det beror på vilken värmepump som ska installeras och hur detta ska genomföras. Vi kan tillsammans med dig diskutera vad du kan förvänta dig för pris på installationen av värmepumpar. Men också hur mycket du sparar i form av energi när installationen är klar. Att investera i en värmepump är både bekvämt och ekonomiskt vilket är anledningen till att värmepumpar ökar allt mer i svenska hem.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på installation

Förslöv Rör i Ängelholm har hög kompetens och lång erfarenhet av branschens alla tänkbara installationer av värmepumpar. Vi brinner för VVS och håller oss ständigt uppdaterade på det senaste inom VVS i Sverige och omvärlden. Vi lämnar också gärna rekommendationer i den mån vi har kompetens. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert på installation av värmepumpar.