Välj en sida

Rörarbeten

varatjansterRörarbeten är ett ganska flytande begrepp, men det innefattar all hjälp du kan tänkas behöva där rör är involverade. Rör löper genom hela huset och leder såväl värme som luft och vatten in och ut enligt given standard. Avlopp, ventilationssystem och värmesystem har alla rör kopplade till sig och en VVS-specialist sköter rören från start till slut. Vi installerar nya rör, servar dem när så behövs och reparerar rör som skadats. När rören är riktigt gamla bytet vi ut dem mot nya, fräscha rör.

Vad det än är för rörarbeten du behöver få gjorda hemma så är du varmt välkommen att lämna över uppgiften till oss.

Badrumsombyggnationer

Att bygga nytt badrum är jätteroligt, badrummet är en del av ett hem som förtjänar lite extra kärlek och där man i regel vågar vara lite extra kreativ. Vattnet gör det till ett svårrenoverat rum, i jämförelse med t ex ett sovrum eller ett vardagsrum, men vi på Förslövs Rör AB hjälper dig gärna när projektet är på gång.

Värme

Slutligen har vi det här med värme. Det finns idag många alternativ för uppvärmning, där värmepumpar förstås är populärt. Vi genomför alla olika typer av installationer, reparationer och service av nya som gamla värmesystem. Vi lämnar också gärna rekommendationer i den mån vi har kompetens.

 

 

Kontaktuppgifter

Förslöv Rör AB
Box 19,
26901 Förslöv
Telefon: 0708-85 07 10,
E-post: info@forslovror.se